طرز تهیه کباب چنجه
طرز تهیه کباب چنجه
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز پخت کباب چنجه
مواد لازم برای پخت کباب چنجه:
گوشت راسته گوسفندی
۸۰۰ گرم
نمک، فلفل
به میزان لازم
روغن زیتون
۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
کره آبکرده
۵۰ گرم
طرز تهیه کباب چنجه:
ابتدا گوشت را به اندازه ۲ بند انگشت و به ضخامت ۱ سانتیمتر، خرد کنید. آنگاه نمک، فلفل و روغن به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش، کباب کنید. حالا قدری کره رویشان بمالید تا کباب خشک نشود.
اکنون کباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و همراه با برنج، گوجهفرنگی کباب کرده، لیموترش، پیاز و جعفری خردکرده و فلفل کبابی بیارائید.
نکاتی برای تهیه کباب چنجه:
حرارت زغالها باید ملایم باشد تا کباب خشک نشود. سیخهای کباب را روی آتش مرتب بچرخانید. حتما قبل از اینکه کباب خشک شود آن را از روی حرارت بردارید. فراموش نکنید گوشت راسته لطیف است و نیازی به کباب کردن طولانی ندارد.
منبع : shooroshirin.ir
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپسوالاتی درباره آشپزیطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جو