طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
مواد لازم برای کیک خیس شکلاتی :
تخم مرغ
۴ عدد
شیر
۱ لیوان
روغن مایع
۱ لیوان
آرد
۱ لیوان
وانیل
۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر
۱ قاشق مرباخوری
پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری
شکر
۱ لیوان
برای سس:
شیر
۲ لیوان
شکر
۱ لیوان
روغن مایع
نصف لیوان
پودر کاکائو
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی :
ابتدا سس کیک را آماده کرده می گذاریم تا خنک شود شیر، شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده خوب هم می زنیم تا کاملا شکر حل شود بعد روی حرارت گذاشته هم می زنیم تا بجوش بیاید از روی حرارت برداشته می گذاریم کنار تا کاملا خنک شود.
تخم مرغ ها را همراه شکر و وانیل ۵ دقیقه همزده تا کاملا کف کند بعد بتدریج روغن مایع و شیر را اضافه می کنیم بعد آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو، سه بار الک کرده و آرام آرام اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
ته قالب کاغذ روغنی پهن کرده و مایع کیک را داخل قالب ریخته و در فر با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۵ دقیقه قرار می دهیم بعد اینکه کیک پخت می گذاریم کمی خنک شود بعد سس را که از قبل آماده کردیم روی کیک ریخته و دوازده ساعت به آن استراحت داده و در یخچال قرار داده تا سس کاملا جذب کیک شود بعد سرو می کنیم.
تکه برش خورده کیک خیس شکلاتی
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی مخصوص عید فطر در عراق