طرز تهیه لوز زعفرانی
طرز تهیه لوز زعفرانی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه لوز زعفرانی
مواد لازم برای لوز زعفرانی :
پودر بادام
۳۰۰ گرم
شکر
۱/۵ پیمانه
آب
۳/۴ پیمانه
پودر زعفران
۲ گرم
پودر قند
۳۰ گرم
پودر پسته
مقداری برای تزیین
طرز تهیه لوز زعفرانی :
شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس می کنیم کشدار شود بعد می گذاریم خنک شود و با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه می کنیم و یک کم با همزن مخلوط می کنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط می کنیم و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و می گذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در می آوریم. و با پودر پسته تزیین کنید.
اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید.
منبع : cookmaster.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی