

طرز تهیه لگیمات (لیقمات) شیرینی سنتی فوق العاده ی بوشهری
طرز تهیه لگیمات (لیقمات) شیرینی سنتی فوق العاده ی بوشهری
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه لگیمات (لیقمات) شیرینی سنتی فوق العاده ی بوشهری
مواد لازم برای تهیه لگیمات (لیقمات) :
آرد گندم
۲ پیمانه
آب
۲ پیمانه
شیره خرما
۱ پیمانه
نشاسته
۲ قاشق غذاخوری
مایه خمیر (مخمر)
۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ
۱ عدد
روغن مایع
۱ پیمانه
طرز تهیه لگیمات (لیقمات) :
ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر شود بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریخته و در جای نسبتا گرم به مدت ۲-۳ ساعت نگهداری می کنیم تا به اصطلاح خمیر برسد.
پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم می زنیم و همراه با نشاسته به خمیر اضافه می کنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست آید، خمیر را در قیف مخصوص (قیف بامیه) ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و می پزیم تا طلائی رنگ شود.
سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش می ریزیم. شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید می توانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.
نکته :
این شیرینی چون از شیره خرما درست میشود در واقع یک نوع شیرینی سالم می باشد و بخصوص برای بچه ها مفید پر کالری، پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک می باشد.
منبع : mamisite.com
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیحلوا شیر خشکشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی رولت گل سرخطرز تهیه حلوا مجلسیطرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید