طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل
طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقهمواد لازم برای ۱۲ نفر :
آرد سفید
۳۰۰ گرم
شکر
۱۵۰گرم
بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چای خوری
دارچین پودر شده
۱ قاشق چای خوری
نمک
۱/۸ قاشق چای خوری
شیر
۲۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ
۱ عدد
کره آب شده
۶۰ گرم
پودر نارگیل
۳۰ گرم
مربای آلبالو
۱۵۰ گرم
پوست رنده شده لیمو
۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه : فر خود را به ۱۸۰ در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شودقالب مافین ۱۲ تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .
در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .
با استفاده از قاشق تا ۴/۳ و نه بیشتر کاغذ های مافین خود را پر کنید .کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه در فر بگذارید .وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است،سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .
منبع : beryooni.com
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیبا خرما و گردو کیک شکلاتی رژیمی درست کنیدشکلات گردویی اتریشیشیرینی بیسکوییتی مخصوص کریسمسشیرینی لقمه ای مخصوص کریسمسطرز تهیه شیرینی نارگیلی