طرز تهیه مانی پلو
طرز تهیه مانی پلو
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه مانی پلو
از غذاهاى سنتى دامغان مى باشد و بسیار پرانرژی، هم با گوشت و هم مرغ پخته می شود.
مواد لازم برای مانی پلو :
مرغ
۵۰۰ گرم
برنج
۳ لیوان
لپه
یک لیوان
کشمش پلویی و زرشک و رشته پلویى
به مقدار دلخواه
نمک، فلفل، زردچوبه ،زیره سیاه و زعفران
مقداری
طرز تهیه مانی پلو :
در قابلمهای یک تا دو قاشق روغن می ریزیم و روی حرارت داغ می کنیم. گوشت یا مرغ را در روغن کمی تفت میدهیم، پیاز داغ، زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم، پس از ۱ تا ۲ دقیقه دو لیوان آب به آن میافزاییم و درب قابلمه را می گذاریم تا بپزد لپه را با دو لیوان آب میجوشانیم تا تقریبا پخته شود برنج را داخل آب جوش می ریزیم چند دقیقه به برداشتن برنج مانده، رشته و لپه را به آن اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش در آبکش می ریزیم گفتنی است که این پلو تقریباً زعفرانی است هنگام کشیدن در دیس لابه لای آن مخلوط کشمش و زرشک را می ریزیم و سطح روی برنج را برنج ساده می ریزیم تا بتوان طبق سلیقه تزئین کرد.
در صورت دلخواه هنگام دم کردن برنج، زیره را روی آن می ریزیم.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیراز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالاسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه سمبوسه