طرز تهیه مرغ مارینه یونانی
طرز تهیه مرغ مارینه یونانی
مجموعه: آموزش انواع غذاها
مرغ مارینه یونانی
مواد لازم برای مرغ مارینه یونانی :
مرغ
چند تکه
ماست ساده
۱ فنجان
روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده
۴ حبه
آویشن
۱ قاشق غذاخوری
لیموی متوسط
۱عدد
نمک
نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه
به مقدار لازم
جعفری تازه
چند شاخه
رزماری درصورت تمایل
یه شاخه کوچک
جوز هندی رنده شده
نصف جوز هندی
طرز تهیه مرغ مارینه یونانی :
برای درست کردن مواد ماریناد، ماست، رزماری، جوزهندی، روغن زیتون، سیر له شده، آویشن، نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای مخلوط کنید. با رنده پوست لیمو را ریز ریز رنده کنید و در کاسه بریزید. آب لیمو را نیز بگیرید و در کاسه بریزید. مواد را خوب مخلوط کنید. جعفری ها را کمی خرد کنید و داخل ماریناد بریزید.
تکه های مرغ و ماریناد را داخل یک کیسه زیپ کیپ بریزید، هوای کیسه را در حد امکان بگیرید و زیپ آن را ببندید. حالا خوب مواد و مرغ را با هم مخلوط کنید تا مرغ ها به خوبی به مواد ماریناد آغشته شوند. بگذارید نیم ساعت در یخچال بماند. نیم ساعت بعد، مرغ ها را کباب کنید یا در فر و در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت بپزید. پختن مرغ ها در فر، می توانید آنها را در سینی فلزی یا پیرکس بریزید و حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در فر بپزید تا طلایی شوند.
توجه داشته باشید که این مرغ سیر دارد، اگر طرفدار سیر نیستید می توانید آن را حذف کنید.
نکته :
• وقتی مرغ ها را داخل پیرکس چرب شده (دو قاشق روغن) قرار می دهید سعی کنید مواد روی مرغ ها قرار بگیرد ولی مابقی مواد را نگه دارید و زمانی که خواستید بالای فر را روشن کنید برای گریل شدن مجددا موادها را روی مرغ ها بریزید و بگذارید داخل فر تا با حرارت خیلی کم گریل شود.
• ابتدا فر را گرم کنید و بعد حرارت آن را کم کنید تا ریز ریز کاملا بپزد. من ۴ ساعت گذاشتم.
• بهتر است سیر را اصلا حذف نکنید.
• زمانی که مرغ ها را می خواهید داخل فر بگذارید کمی آویشن هم روی آن بپاشید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جوطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید