

طرز تهیه مسقطی قالبی
طرز تهیه مسقطی قالبی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه مسقطی قالبی
مواد لازم برای مسقطی قالبی :
نشاسته ذرت
۱ قاشق غذاخوری سرپر
نشاسته گل
۱/۳ لیوان
شیر
۳ لیوان
شکر
۱ لیوان سرخالی
گلاب
نصف لیوان
پودر ژلاتین
یک قاشق غذاخوری
کره
۲ قاشق قاشق غذاخوری
زعفران
به میزان لازم
طرز تهیه مسقطی قالبی :
تمام مواد به جز زعفران و پودر ژلاتین را در شیر سرد حل می کنیم و از صافی رد می کنیم تا گلوله نشود.
پودر ژلاتین را داخل چند قاشق آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کرده تا شفاف شود.
مواد را روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم.
وقتی مواد غلیظ شد و به غلظت فرنی رسید ژلاتین و زعفران را اضافه میکنیم تا سفت شود. قالب را کمی با کره چرب کرده و مواد را در قالب مناسب ریخته و با خلال پسته و بادام و یا ترافل تزئین می کنیم.
بعد از چند ساعت داخل یخچال مسقطی آماده می شود و به راحتی از قالب جدا می شود.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیرشته خوشکار، شیرینی گیلانیشکلات گردویی اتریشیشیرینی بیسکوییتی مخصوص کریسمسشیرینی لقمه ای مخصوص کریسمسطرز تهیه شیرینی نارگیلی