طرز تهیه موساکای هویج و مرغ
طرز تهیه موساکای هویج و مرغ
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز پخت موساکای هویج و مرغ
مواد لازم برای موساکای هویج و مرغ برای ۶-۸ نفر :
هویج حلقه ای خرد کرده
۵ عدد متوسط
سینه مرغ خرد کرده
۱ عدد
قارچ ورقه ای خرد کرده
۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای خرد کرده
۱ عدد
کره یا روغن
۱۵۰ گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
زعفران حل کرده
۱ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رنده کرده
۱۰۰ گرم
طرز تهیه موساکای هویج و مرغ :
کف ظرف مناسبی را چرب کرده، هویج ها را یک ردیف در آن بچینید. آنگاه مرغ را روی آن بریزید. سپس قارچ، فلفل دلمه ای، کره، نمک و فلفل را روی سطح مرغ ها قرار دهید. حالا روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت در صورت تمایل زعفران را بیفزائید. اکنون روی مواد سس سفید و پنیر بریزید و مجددا به مدت نیم ساعت در طبقه وسط قرار دهید تا سطح آن برشته شود.
نکاتی برای درست کردن موساکای هویج و مرغ :
برای تهیه سس سفید؛ ۴۰ گرم کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه ۲ قاشق سوپخوری آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد. حالا ۲ پیمانه شیر یا آب مرغ را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود.
منبع : shooroshirin.ir
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جوطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید