طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل
طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل
مواد لازم برای موس بیسکوییت و کارامل :
پودر ژلاتین
۱ قاشق غذاخوری
آب
۱/۳ پیمانه
شیر عسلی
یک قوطی
بیسکوییت پتی بور پودرشده
۱۲۰ گرم
خامه صبحانه
دو عدد ۲۰۰ گرمی جمعا ۴۰۰ گرم
طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل :
قوطی شیر عسلی را داخل قابلمه بزرگ پر از آب سه ساعت می جوشانیم و توجه داشته باشید آب قابلمه کم نشود چون قوطی نباید از آب بیرون بماند بعد اجازه بدهید تا قوطی به دمای محیط برسد در این حالت شیر عسلتان کاراملی می شود، ژلاتین را با آب سرد بن ماری کنید.
شیر عسل کارامل شده را در کاسه بریزید و بیسکوییت پودر شده را اضافه کنید خامه را کمی هم بزنید تا یک دست شود و به شیر عسلی و بیسکوبیت اضافه کنید بعد ژلاتین ماری شده از حرارت افتاده را اضافه می کنیم و هم می زنیم در قالب دلخواه ریخته و سه ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. در آخر می توانید با پودر کاکائو آن را تزیین کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوا مجلسیطرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عیدطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی