

طرز تهیه نان پوری هندی
طرز تهیه نان پوری هندی
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه نان پوری هندی
این یک نون هندی بسیار خوش خوراک است.
مواد لازم برای نان پوری هندی :
آرد
۱ پیمانه
آرد سبوس دار
۱ پیمانه
مخمر
۱/۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری
روغن کنجد
۲ قاشق غذاخوری
نمک
۱/۲ قاشق چایخوری
آب ولرم
۱ پیمانه
ترجیحا روغن ارده ی کنجد
برای سرخ کردن
طرز تهیه نان پوری هندی :
آردهای الک شده + مخمر + بیکینگ پودر + نمک را مخلوط کرده و روغن را اضافه کرده و به تدریج آب ولرم را اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید و ورز داده و ۱ ساعت استراحت بدهید تا حجم آن دو برابر شود سپس روغن را داغ کرده و از خمیر تقریبا به اندازه ی گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه پهن کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم (نان در روغن شناور باشد) (می شود خمیر را پهن کرد و از کاتر گرد کوچک استفاده کرد، من از کاتر استفاده کردم) و با قاشق، روغن از اطراف نان بردارید و سریع و مکرر روی خمیر بریزید تا پف کند و هر دو طرف را سرخ کنید تا طلایی شود.
هندی ها به کمک شصت وسط نان را خرد می کنند و در سس تند و آبکی می زنند تا سس وارد حفره شود و میل می کنند، والا نان من اصلا به سرمیز نرسید که ببینم با چی می شود خورد و همان خالی خالی خورده شد چون مزه اش کمی مثل پیراشکی بود و بسیار خوش خوراک، این چند تا دانه را فقط نجات دادم تا بتوانم از آن ها یک عکس یادگاری بگیرم.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
۴s3.ir