طرز تهیه هات داگ مک و پنیر
طرز تهیه هات داگ مک و پنیر
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه هات داگ مک و پنیر
• تعداد: ۸ نفر
• زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
• زمان پخت: ۱۰ دقیقه در حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت
مواد لازم برای تهیه هات داگ مک و پنیر :
ماکارونی شکلی
دو پیمانه
کره
دو قاشق غذاخوری
آرد سفید
دو قاشق غذاخوری
شیر
دو پیمانه
پنیر چدار، رنده شده
۱٫۵ پیمانه
هات داگ
۸ عدد
نان هات داگ
۸ عدد
نان تست برشته
نصف پیمانه
پودر چیلی (اختیاری)
به میزان لازم
طرز تهیه هات داگ مک و پنیر :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. ماکارونی را بپزید و آبکش کنید و آن را کنار بگذارید. در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه بپزید.
شیر را به طور یک جا اضافه کنید و هم بزنید. مایع را تا حدی که غلیظ شود و حباب روی آن ایجاد شود روی شعله حرارت دهید. پنیر چدار را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نیز ماکارونی ها را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
در یک ظرف مستطیلی هات داگ ها را داخل نان بگذارید، مقداری ماکارونی و پنیر روی آن بریزید. روی آن نان تست برشته و در صورت تمایل پودر چیلی بریزید. ظرف را داخل فر بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه آنها را بپزید. باقی مانده پنیر را روی هر کدام از ساندویچ ها بریزید و سرو کنید.
منبع : bartarinha.ir
۴s3.ir