طرز تهیه پاستیل رولی
طرز تهیه پاستیل رولی
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه پاستیل رولی
پاستیل از جمله خوراکی های محبوب و خوش خوراک است که همه دوست دارند. در این مطلب طرز تهیه پاستیل رولی را برایتان آورده ایم تا بتوانید در منزل، به راحتی و با هزینه کمتر یک پاستیل بهداشتی تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای پاستیل رولی :
پودر ژله
۱ بسته
پودر ژلاتین
۱ قاشق غذاخوری
شکر
۱ قاشق غذاخوری
گلوکز
۱ قاشق غذاخوری
آب سرد
۲/۳ پیمانه
بستنی
۱-۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستیل رولی :
ابتدا داخل یک ظرف آب سرد را بریزید و بعد به آن پودر ژلاتین و پودر ژله و شکر را اضافه کنید و روی بخار کتری بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود.
و بعد به آن گلوکز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شفاف شود و بعد از روی حرارت بردارید و به آن یک یا ۲ قاشق بستنی سرد اضافه کنید.
و اجازه بدهید تا بستنی داخل مواد حل شود و زیاد هم نزنید زیرا اگر زیاد هم بزنید آن لایه سفید روی ژله ایجاد نمی شود.
و بعد داخل یک ظرف را نایلون بیندازید و آن را کمی چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید (ارتفاع مواد باید کم باشد) و بعد بگذارید داخل یخچال تا سفت شود وقتی سفت شد با چاقو به صورت نوار ببرید و رول کنید.
نکته: اگر پاستیل ها را یک روز داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار بدهید می توانید آن ها را راحت روی هم بگذارید و اصلا بهم نمی چسبند و نیازی به پودر قند و … نیست.
منبع : sarashpazpapion.com
۴s3.ir