طرز تهیه پاناکوتا و سیب ژله ای
طرز تهیه پاناکوتا و سیب ژله ای
مجموعه: آموزش انواع غذاها
درست کردن پاناکوتا و سیب ژله ای
مواد لازم برای پاناکوتا و سیب ژله ای :
شیر
۱ لیوان
خامه
یک پاکت
شکر
۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین
۴ قاشق مرباخوری (من ۲ قاشق ریختم)
وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه پاناکوتا و سیب ژله ای :
ابتدا پودر ژلاتین را با مقداری از شیر روی حرارت غیر مستقیم می گذاریم تا بن ماری شود، بقیه شیر و شکر و خامه را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود و جوش ریز بزند و بعد از روی حرارت بردارید که زیاد نجوشد.
وانیل را هم اضافه می کنیم و بعد شیر و ژلاتین بن ماری را اضافه می کنیم. برای لایه دوم ابتدا سیب را پوست کنید. نصف ژله توت فرنگی را با ۱ لیوان آب جوش روی حرارت بگذارید و بعد سیب ها را هم داخل ظرف می گذاریم تا سیب با ژله کمی بجوشد و پخته شود و کمی ژله هم غلیظ شود و بعد از روی حرارت بردارید. کمی که سرد شد سیب را داخل جام بگذارید و روی آن را ژله توت فرنگی بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
۴s3.ir