طرز تهیه پای ماکارونی (پاستا)
طرز تهیه پای ماکارونی (پاستا)
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه پای ماکارونی (پاستا)
طرز تهیه پای ماکارونی (پاستا) :
ماکارونی را آبکش کردم و با مواد ماکارونی ( گوشت چرخ شده، پیاز داغ، فلفل دلمه ای، قارچ، پوره گوجه فرنگی، نمک، زردچوبه، فلفل و آویشن ) که تفت داده شده مخلوط کردم.
دو قاشق غذاخوری کره را با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط و تفت دادم و نصف لیوان شیر اضافه کردم تا مثل فرنی غلیظ شود.
یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری خمیر مایع را در نیم استکان شیر ولرم ریختم و گذاشتم مایع عمل آمد یک عدد تخم مرغ و ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک را مخلوط کردم و مایع عمل آمده را به آن اضافه کردم و آرد را اضافه کردم در حدی که خمیر لطیفی شود و به دست نچسبد.
نیم ساعت استراحت دادم و با وردنه خمیر را باز کردم به اندازه قالبم و در قالب گذاشتم و حالت دادم و گذاشتم داخل فر تا خمیر کمی خودش را گرفت.
بعد ماکارونی آماده را با مقدار کمی پنیر پیتزا و سس سفید مخلوط کردم و روی خمیرم ریختم و روی آن پنیر ریختم روی آن را با خمیر شکل دادم و رومال زرده تخم مرغ زدم و گذاشتم داخل فر تا رنگ زمانی که رنگ خمیرم طلایی شد.
امتحان کنید خیلی هم خوشمزه است.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
۴s3.ir