طرز تهیه پرده پلو
طرز تهیه پرده پلو
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه پرده پلو
مواد لازم برای تهیه پرده پلو :
مغز بادام
۱ فنجان
کشمش پلویى
۱ فنجان
برنج
۳ فنجان
کره
۱۰۰ گرم
ران مرغ
۲ عدد یا گوشت گوسفند
دارچین
۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
ادویه پلویى
۱ قاشق چایخوری
برگ بو
۱ عدد
مواد لازم خمیر پرده پلو :
تخم مرغ
۲ عدد
ماست
۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
۱/۲ استکان
نمک
۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری
آرد
۱ لیوان یا بیشتر تا جایى که خمیر اندازه بشود
طرز تهیه پرده پلو :
ابتدا مرغ را با نمک و برگ بو و ۳-۲ لیوان آب می گذاریم بپزد و بعد از پخت از آب خارج کرده و گوشت را از استخوان جدا کرده و گوشتش را خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
برنج را شسته و با کمى نمک خیس می کنیم.
بادام ها را در آبجوش ریخته و پوستشان را می کنیم.
در تابه اى کره را انداخته بادام ها را تفت می دهیم و بعد کشمش ها را شسته و به بادام ها اضافه می کنیم.
آب برنج را خالى کرده و به بادام ها اضافه کرده و تفت می دهیم بعد ۳ پیمانه آب مرغ را اضافه می کنیم و نمک و فلفل و ادویه ها را می ریزیم می گذاریم بجوشد تا آب آن کشیده شود در آخر مرغ ها را هم اضافه می کنیم و کوتاه دم می گذاریم بدون اینکه ته دیگ ببندد.
در این فاصله در ظرف بزرگى تخم مرغ ها و ماست و روغن و نمک ریخته و با همزن هم می زنیم و بعد آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم در آخر ترد را قاشق قاشق اضافه می کنیم تا یک خمیر لطیف به دست بیاید.
بعد خمیر را روى میز کار آرد پاشى کرده و با وردنه باز می کنیم یک قالب گرد ساده و وسط خالى را کاملاً با کره چرب می کنیم بعد یک مقدار از بادام ها را که کنار گذاشتیم در قالب می چینیم و قالب را ١۵ دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا بادام ها خوب سفت بشوند و موقع خمیر انداختن جدا نشوند.
بعد خمیر را که باز کردیم آرام در قالب می اندازیم و پلوى آماده را داخل آن می ریزیم بعد اضافى خمیر را روى پلو می اندازیم و در فر ۱۷۰ درجه ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا روى نان برشته شود.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیراز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالاسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه سمبوسه