

طرز تهیه پلوی اروپائی
طرز تهیه پلوی اروپائی
مجموعه: آموزش انواع غذاها
روش پخت پلوی اروپائی
مواد لازم برای پلوی اروپائی برای ۲- ۴ نفر :
برنج
۲ پیمانه
روغن
به میزان لازم
پیاز خردکرده
۱ عدد متوسط
فلفل دلمهای سبز خلالی خردکرده
۱ عدد
فلفل دلمهای رنگی خلالی خردکرده
۱ عدد
فیلهی گوجه فرنگی
۱ پیمانه
نمک، فلفل
به میزان لازم
ادویه کاری
۱ قاشق چایخوری
میگوی پاک کرده
۳۰۰ گرم
سرکه
۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه پلوی اروپائی :
برنج را آبکش کنید. آنگاه در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمهایها را در آن تفت دهید. سپس فیلهی گوجهفرنگی، نمک، فلفل و ادویهی کاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان کافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سرکه و نمک را درون آب بریزید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.
آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایهی فراهم کرده، بیفزائید. اکنون در قابلمهی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایهلایه، در آن بریزید و دم کنید. اینک پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید.
منبع : zendegionline.ir
لذت آشپزی با بیتوتهفرق چلو با پلو و پخت برنجدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیراز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالاسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپ