

طرز تهیه پنه آل پلو
طرز تهیه پنه آل پلو
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه پنه آل پلو
مواد لازم برای طرز تهیه پنه آل پلو :
پاستا پنه
به میزان لازم
روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری
سیر
۳ حبه
سینه مرغ گریل شده
۵۰ گرم
فلفل سبز نگینی
۳۰ گرم
زیتون
به مقدار لازم
ریحان تازه
۲۰ گرم
پنیر پارمزان
به میزان لازم
نمک و فلفل
به میزان لازم
طرز تهیه گریل کردن مرغ :
مقدار کمی سس خردل، خامه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک و کمی نمک، فلفل و جوز هندی را هم میکس کنید و سینه مرغ را تمیز کنید و برش بزنید و مرغ را با مواد آغشته کنید و اجازه بدهید ۳ الی ۴ ساعت در سس بماند. سپس در ماهیتابه یا حتی روی توری های کبابی مرغ را گریل کنید.
طرز تهیه پنه آل پلو :
سیر و فلفل سبز را در روغن زیتون تفت بدهید، سپس زیتون و سینه مرغ گریل شده و پنه را به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل به آن بزنید و هنگام کشیدن، پاستا را با ریحان تازه و پنیر پارمزان نوش جان کنید. می توانید قارچ های ورقه ای هم اضافه کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
۴s3.ir