

طرز تهیه پنکیک شکلات و دارچین، یک صبحانه کامل و مجلل
طرز تهیه پنکیک شکلات و دارچین، یک صبحانه کامل و مجلل
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
این بار پنکیک شکلات و دارچین را برای داشتن صبحانه ای مجلل امتحان کنید
پنکیک یکی از خوشمزه ترین انواع کیک است که می تواند برای شما یک صبحانه کامل، مقوی و مجلل باشد. به جای پنکیک های ساده، این بار پنکیک شکلات و دارچین را امتحان کنید.این صبحانه ترکیب خوبی از مواد شادیآور است، یعنی دارچین و گردو و شکلات. دارچین سرشار از آنتیاکسیدان است. آنتیاکسیدان رخوت و سستی را از بدنتان میگیرد و باعث میشود خواب آلودگی از سرتان بپرد. شکلات تلخ هم حاوی فلاونوئید است که باعث افزایش اثرات ناقلین عصبی در مغز میشود. شکلات تلخ به دلیل داشتن مواد ضدافسردگی یک شادکننده بیخطر است. شکلات برای تقویت روحیه بسیار عالی است.گردو نیز منبع بسیار خوبی از سروتونین است. همچنین حاوی چربیهای امگا۳ است که به پیشگیری از افسردگی و ایجاد حس شادی کمک میکند. البته گردو، روی، آهن و ویتامین B هم دارد که این ماده غذایی را به مادهای شادیآور تبدیل کرده است. ۶۰ درصد وزن خشک مغز از امگا ۳ است. پس با تامین امگا ۳ باعث عملکرد بهتر مغز میشویم. مغز که خوب کار کند بدن سرحالتر و شادتر است.مواد لازم برای پنکیک شکلات و دارچین :
پودر کاکائو
۲۵ گرم
آرد
۱۷۵ گرم
شیر
۳۵۰ میلی لیتر
شکر
۱۰۰ گرم
دارچین
یک قاشق چایخوری
پودر گردو
یک قاشق غذاخوری
پودرشکر
۳۰ گرم
شکلات تلخ آب شده
نصف پیمانه
وانیل
یک قاشق چایخوری
روغن مایع
نصف پیمانه
نمک
۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری
طرز تهیه پنکیک شکلات و دارچین :مواد خشک یعنی آرد، بکینگپودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر، نمک، دارچین و پودر گردو را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید.حالا روغن و شیر را اضافه کرده خوب ترکیب کنید تا یک مایه یک دست داشته باشید.یک ظرف نچسب را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
کمی روغن کف ظرف بریزید و حرارت را کم کنید.وقتی تابه گرم شد، حدود یک چهارم پیمانه از مواد را برای هر پنکیک در تابه بریزید.وقتی لایه زیرین آماده و لایه بالا حبابدار شد باید آن را با قاشق چوبی برگردانید تا طرف دیگر آن هم آماده شود.
این کار را تا جایی انجام دهید تا کل خمیر استفاده شود.سپس بگذارید پنکیکها خنک شوند.شکلات را با پودر شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد. بعد روی پنکیکها بریزید.منبع : مجله سیب سبز / bartarinha.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشکلات گردویی اتریشی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید