طرز تهیه پیتزا با نان پیتا
طرز تهیه پیتزا با نان پیتا
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز پخت پیتزا با نان پیتا؛ پیتزای فوری و بدون دردسر
پیتزا را همه دوست دارندمخصوصا بچه ها، من هم در این مطلب می خواهم یک پیتزای فوری، سریع و آسان را به شما یاد بدهم که دیگر از این به بعد هر وقت خودتان یا بچه های گلتان هوس کردید بدون دردسر و با هر چیزی که در خانه دارید آن را درست کنید.
من این پیتزا را با کالباس درست کردم ولی شما می توانید به جای کالباس از گوشت، مرغ و حتی سبزیجات مختلف استفاده کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای پیتزا با نان پیتا :
نان پیتا یا نان تافتون کوچک
۲ عدد
ژامبون
۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده
۱ قاشق مرباخوری
کره
۲۰ گرم
فلفل دلمه ای
نصف یک عدد
زیره در صورت تمایل
نصف قاشق چایخوری
زیتون در صورت تمایل
به مقدار لازم
پنیر پیتزا
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا با نان پیتا :
ابتدا باید سس پیتزا را درست کنیم پس ابتدا سیر و کره را کمی با هم تفت می دهیم تا سیر مزه کره را بگیرد ولی لازم نیست سیر سرخ شود.
حالا رب، نمک، فلفل و در صورت تمایل زیره را به مخلوط سیر و کره اضافه کرده و مواد را با هم تفت می دهیم تا رب سرخ شود و از خامی دربیاید و مزه دار شود.
حالا سس پیتزامان حاضر است.
پس سطح نان را به سس آغشته می کنیم این مقدار سس برای دو عدد نان کافی است.
حالا ژامبون و فلفل دلمه ای را به شکل و اندازه دلخواه خرد می کنیم.
بعد کالباس و فلفل را به صورت یکنواخت روی نان پخش می کنیم.
حالا سطح مواد را کاملا با پنیر پیتزا می پوشانیم.
من روی پیتزا از حلقه های زیتون هم استفاده کردم. حالا پیتزای فوریمان را فقط برای حدود ۱۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم شده می گذاریم تا پنیر خوب آب شود و در نهایت هم برای ۵ دقیقه گریل را روشن می کنیم تا پنیر طلایی و برشته شود.
حالا پیتزای فوری و خوشمزه ما حاضر است … نوش جان
منبع : ۲nafare.com
لذت آشپزی با بیتوتهآشنایی با تفاوت پیتزا ایتالیایی و آمریکاییدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه سمبوسه