طرز تهیه پیراشکی سیب با سس بادام
طرز تهیه پیراشکی سیب با سس بادام
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه پیراشکی سیب با سس بادام
در پیراشکی سیب، تکه های سیب به خمیری نرم و سبک آغشته شده و کاملا سرخ، برشته و طلایی شده اند. آن را گرم و همراه سس بادام مخصوص سرو نمایید.
مواد لازم برای پیراشکی سیب :
آرد معمولی
۱۰۰ گرم
نمک
به میزان لازم
پودر دارچین
نصف قاشق چایخوری
آب گرم
۱۷۵ میلی لیتر
روغن نباتی
۴ قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ
۲ عدد
سیب پوست کنده
۲ عدد
روغن نباتی یا روغن آفتابگردان جهت سرخ نمودن
مقداری
شکر دانه ریز جهت تزیین
مقداری
دارچین جهت تزیین
مقداری
مواد لازم جهت تهیه سس:
ماست طبیعی
۱۵۰ میلی لیتر
اسانس بادام
نصف قاشق چایخوری
عسل شفاف ( بدون موم )
۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه پیراشکی سیب :
آرد و نمک را داخل کاسه ای بزرگ الک نمایید.
پودر دارچین را افزوده و خوب مخلوط نمایید. سپس آب گرم و روغن گیاهی را بیافزایید و خوب هم بزنید.
سفیده تخم مرغ ها را آنقدر هم بزنید تا سفت شوند و با برگرداندن ظرف، از آن نریزد. سپس آن را به خمیر اضافه نمایید.
با استفاده از چاقویی تیز، سیب را به تکه های بزرگ خرد نمایید و داخل خمیر بریزید.
روغن را داخل ماهیتابه ای گود حرارت دهید تا به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد یا دمایی که بتواند چند تکه نان را در عرض ۳۰ ثانیه سرخ نماید. اکنون سیب ها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ نمایید تا رنگشان طلایی شود و پف نمایند.
پیراشکی های سیب را با کمک کفگیر از روغن در آورید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود.
شکر دانه ریز و دارچین را با هم مخلوط نموده و روی پیراشکی ها بپاشید.
تمام موارد لازم جهت تهیه سس را داخل کاسه مخصوص سرو بریزید و با هم ترکیب نمایید. سس آماده را همراه با پیراشکی ها سرو نمایید.
منبع : avayesalamati.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی