طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی
طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی
مواد لازم برای پیراشکی سیب زمینی :
سیب زمینی
حدود ۵ عدد
گوشت چرخ کرده
۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ریز خرد شده
۱ عدد
رب گوجه
۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ
۱ عدد
نمک، فلفل روغن و آویشن
به میزان لازم
پیاز
۱ عدد
پودر سوخاری
به میزان لازم
طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی :
ابتدا سیب زمینی ها را بپزید، سپس رنده کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن آن را تفت دهید.
بعد از این که کمی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و بعد فلفل دلمه، رب گوجه، نمک و فلفل و آویشن را هم اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید.
تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید تا صاف شود. از سیبزمینی پوره شده، به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را کف دست، باز کنید و از مواد گوشتی یک قاشق روی سیب زمینی بگذارید و دوباره آن را ببندید.
سیب زمینی های آماده شده برای سرخ شدن
طوری که کاملا مواد داخل آن پوشیده و به شکل پیراشکی آن را فرم دهید و در تخم مرغ فرو کنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید. تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید.
پیراشکی سیب زمینی
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جوطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید