طرز تهیه پیراشکی پنیری ترکیه ای
طرز تهیه پیراشکی پنیری ترکیه ای
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه پیراشکی پنیری ترکیه ای
مواد لازم برای پیراشکی پنیری :
تخم مرغ (کوچک)
۲ عدد
سرشیر
۱۵۰ گرم
ماست
یک دوم پیمانه
نمک
یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر
یک قاشق سوپخوری
آرد
۳ پیمانه
برگ جعفری (ریز خرد شده)
به مقدار لازم
شبت (ریز خرد شده)
به مقدار لازم
پنیر فتا
به مقدار لازم
دانه کنجد
به مقدار لازم
طرز تهیه پیراشکی پنیری :
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده های تخم مرغ، ماست و سرشیر را با همزن به خوبی مخلوط کنید. آرد، نمک و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید (مقدار آرد باید تا حدی باشد که خمیر به دست نچسبد).
برگ جعفری و شبت ریز خرد شده را اضافه کرده و مواد را ورز دهید. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و با کف دست آنها را پهن کنید. مقداری از پنیر فتا وسط هر یک بگذارید و خمیر را روی مواد برگردانده و با چنگال لبه های آن را محکم کنید.
آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. زرده تخم مرغ ها را کمی زده و با برس روی پیراشکی ها بمالید و دانه کنجد روی آنها بپاشید.
پیراشکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.
منبع : ماهنامه سفره ایرانی – bartarinha.ir
۴s3.ir