طرز تهیه پیراشکی کرم دار
طرز تهیه پیراشکی کرم دار
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه پیراشکی کرم دار
مواد لازم برای پیراشکی کرم دار :
خمیر مایه
۱.۵ قاشق سوپخوری
شکر
۱ قاشق مرباخوری
آب ولرم
۱/۲ پیمانه
آرد
۵۰۰ گرم
نمک
۱/۲ قاشق مرباخوری
روغن مایع
۱/۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم کرم پیراشکی :
شیر یا آب جوش
۱.۵ پیمانه
شکر
۱/۲ پیمانه
آرد
١پیمانه
وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه پیراشکی کرم دار :
یک دوم پیمانه آب ولرم را داخل یک کاسه بریزید، یک دوم قاشق مرباخوری شکر را به آن اضافه کنید.
در این مرحله خمیر مایه را روی آن بپاشید و درب ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا خمیر مایه به اصطلاح عمل بیاید. (ولرمی آب باید در حدی باشد که با دست کاملا حس شود زمان لازم برای عمل آمدن خمیر مایه بین ۵ دقیقه است!)
بعد این مخلوط را، آب و شکر و نمک مخلوط کنید و کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید روغن را وقتی خمیر کمی شل اضافه می کنیم.
روی یک سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز بدهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود!
خمیر را داخل یک ظرف بگذارید و روی آن را بپوشانید و بگذارید در یک جای گرم ۲ ساعت بمانه تا حجم آن ۲ برابر شود.
بعد از این مدت دوباره روی سطحی را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد یا لیوان دایره هایی از خمیر در بیاورید و بگذارید حدود ۱ ساعت بماند تا دوباره حجم آن ۲ برابر شود!
حالا در یک ظرف گود روغن بریزید و وقتی داغ شد، پیراشکی ها را سرخ کنید. بعد هم آن ها را کمی برش بدهید و از کرم وسط آن ها بگذارید.
طرز تهیه کرم پیراشکی:
تمام مواد را به غیر از وانیل با هم مخلوط کنید و روی شعله کم بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. در آخر هم وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی