طرز تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال
طرز تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
چیز کیک نیویورکی شانتال
دستور پخت اصلی یک تابه ۲۲ سانتی متر مکعبی می سازد .آماده سازی و پخت چیز کیک نیویورکی شانتال: ۹۰ دقیقهمواد لازم جهت تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال :
بیسکویت خرد شده
۱۵ عدد
کره آب شده
۲ قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای آب شده
۲۵۰ گرم
شکر
۱/۵ فنجان
شیر
۳/۴ فنجان
تخم مرغ
۴ عدد
خامه ترش
۱ فنجان
وانیل
۱ قاشق غذا خوری
آرد
۱/۴ فنجان
طرز تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال :فر را از قبل تا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب را چرب کنید.در یک کاسه متوسط، خرده های بیسکوئیت را با کره آب شده مخلوط کرده و ته قالب چرب شده فشار دهید.
در یک ظرف، پنیر خامه ای را با شکر مخلوط کنید تا صاف شود. سپس در مخلوط کن ریخته و با شیر مخلوط کنید ، و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مخلوط کنید، مخلوط کردن را فقط به اندازه ای که ترکیب شوند ادامه دهید. خامه ترش، وانیل را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید آرد را هم اضافه کرده و با دور کند مخلوط کرده و روی بیسکوئیت های آماده شده بریزید.به مدت ۱ ساعت در فراز قبل گرم کرده بگذارید تا بپزد. سپس فر را خاموش کرده و اجازه دهید کیک در فر در بسته به مدت ۵ تا ۶ ساعت سرد شود، تا مانع ترک خوردگی شود. تا لحظه سرو کردن در یخچال بگذارید تا سرد شود.
منبع : beryooni.com
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی مخصوص عید فطر در عراق