

طرز تهیه کاناپس قارچ غذایی ایتالیایی
طرز تهیه کاناپس قارچ غذایی ایتالیایی
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه کاناپس قارچ غذایی ایتالیایی
کاناپس قارچ یک اردور ایتالیایی خوشمزه و ساده!
مواد لازم برای کاناپس قارچ برای ۱۰ نفر :
خمیر پیتزا
۳ عدد
کره
۶۰ گرم
پیازچه ریز خردشده
۱ پیمانه
قارچ
۵۰۰ گرم
آرد
⅓ پیمانه
شیر
½ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان دلخواه
پنیر پیتزای رنده شده
۵۰۰ گرم
آویشن
به میزان دلخواه
روغن
به میزان لازم
طرز تهیه کاناپس قارچ :
ابتدا کره را روی حرارت ملایم قرار داده و پیازچه را در آن تفت می دهیم.سپس قارچ ها را شسته و لایه لایه می کنیم. آنگاه قارچ را به پیازچه افزوده و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. مواد را از روی حرارت برداشته و آرد را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
آنگاه شیر را به آن اضافه می کنیم و مجددأ روی حرارت ملایم قرار می دهیم. زمانی که مواد به حالت غلظت رسید، از روی حرارت برمی داریم. سپس سینی فر را به روغن آغشته کرده و خمیر پیتزا را روی آن قرار می دهیم.
روی خمیر پیتزا ابتدا مواد را ریخته و به یک میزان پهن می کنیم. سپس رویش آویشن پاشیده و در آخر پنیر پیتزا می پاشیم. سپس فر را از قبل گرم کرده و کاناپس قارچ را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ی فارنهایت در فر قرار داده تا بپزد و پنیر پیتزا آب شده و طلایی رنگ شود.
منبع : bistsotoon.com
۴s3.ir