

طرز تهیه کباب دیگی در فر
طرز تهیه کباب دیگی در فر
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه کباب دیگی در فر
مواد لازم کباب دیگی در فر :
گوشت چرخ کرده
۴۰۰ گرم
پودر نان خشک
۲ قاشق سوپخوری
پیاز رنده شده
یک عدد
سیر
دو حبه
فلفل سیاه،نمک،پودر زیره سبز
مقداری
جعفری خرد شده
دو قاشق غذاخوری
آب لیموترش
یک قاشق چایخوری
آب
یک سوم پیمانه
سیب زمینی
دو عدد
رب گوجه فرنگی
دو قاشق
آب
۱/۲ پیمانه
مرزه برای تزیین
مقداری
طرز تهیه کباب دیگی در فر :
گوشت را با پیاز و سیر و ادویه ها و پودر نان و آب و آب لیمو ترش و جعفری خوب مخلوط می کنیم و حدود ده دقیقه ورز می دهیم. از مواد به اندازه گردو برمی داریم و در دست شکل می دهیم و داخل ظرف فر می چینیم و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.
سیب زمینی ها را حلقه می کنیم و روی کباب ها می چینیم.
آب و رب را مخلوط می کنیم و روی کباب و سیب زمینی می ریزیم. روی ظرف را فویل می کشیم به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد می گذاریم بپزد. بعد فویل را برمی داریم و اجازه می دهیم حدود یک ربع دیگر بپزد تا سرخ شود و در آخر یک مقدار مرزه روی کباب ها می ریزیم. نوش جان
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهطرز تهیه کباب دیگیدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپسوالاتی درباره آشپزی