

طرز تهیه کراکر کنجدی
طرز تهیه کراکر کنجدی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کراکر کنجدی
مواد لازم برای کراکر کنجدی :
کره ی نرم شده
۱۲۵ گرم
روغن مایع
نصف فنجان
آب
نصف فنجان
زرده ی تخم مرغ (سفیده برای رومال)
یک عدد
شکر
دو قاشق مرباخوری
نمک
۱/۵ قاشق مرباخوری
سرکه
۱/۵قاشق غذاخوری
بکینگ پودر
یک قاشق مربا خوری
پودر خشخاش و کنجد
نصف فنجان
* آرد
تقریبا ۳/۵ لیوان
* تقریبا ۳/۵ لیوان آرد با دقت بریزید
طرز تهیه کراکر کنجدی :
اول به غیر از آرد، بکینگ پودر و نمک، همه ی مواد را خوب هم بزنید و بعد مواد خشک را هم اضافه کنید و خمیر را ورز بدهید، وسط دو تا کاغذ روغنی به کلفتی یک سانتیمتر خمیر را باز کنید و به اندازه ی دلخواه برش بدهید و اول داخل سفیده ی تخم مرغ بعد در مخلوط خشخاش و کنجد بغلطانید و داخل سینی بچینید و داخل فر با ۱۸۰ درجه بپزید.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی رولت گل سرخ