طرز تهیه کرم فندق
طرز تهیه کرم فندق
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
کرم فندق دسری خوش طعم و خوشمزهآماده سازی : ۲۰ دقیقهپخت : ۱۰ دقیقهمواد لازم جهت تهیه کرم فندق برای ۴ نفر :
فندق بو داده و خرد شده
۶۰ گرم
شکر
۳۰ گرم
وانیل
۱/۴ قاشق چای خوری
نمک
۱/۸ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ
۲ عدد
خامه قنادی زده شده
۱۶۰ گرم
شیر جوش
۱ پیمانه
پودر ژلاتین
۳ قاشق چای خوری
آب سرد
۱/۳ پیمانه
مرحله باز کردن ژلاتین:پودر ژلاتین و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس آب سرد را اضافه کرده و پس از ۲ دقیقه روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین در آب حل و شفاف شود.
طرز تهیه کرم فندق:زرده تخم مرغ و نمک و وانیل و شکر را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.شیر جوش را اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا تخم مرغ سفت نشود.ژلاتین باز شده را اضافه کرده ، سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت مستقیم قرار می دهیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا ته نگیرد.بعد از این مدت از روی حرارت برداشته و مرتب هم می زنیم تا کمی از حرارت مایع کم شودسپس فندق و خامه را اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال می گذاریم.
منبع : beryooni.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی