طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی
طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز پخت کرپ کیک اسفناجی
مواد لازم برای کرپ کیک اسفناجی :
اسفناج
۲۰۰ گرم (۳ ریشه و یا اندازه ۲ مشت)
شیر
۲ لیوان
تخم مرغ
۳ عدد
آرد
۳ لیوان
روغن مایع
نصف استکان (۴۰ گرم)
شکر
۱ قاشق غذاخوری
وانیل شکری
۱ پاکت (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی :
اسفناج را شسته ۵ دقیقه آبپز کنید سپس آبکش کرده در غذاساز پوره کنید و یک لیوان پوره اسفناج بردارید و کنار بذارید خنک شود. در ظرفی تخم مرغ و شیر را بریزید و هم بزنید سپس به ترتیب آرد، روغن مایع، شکر، وانیل و در آخر پوره اسفناج را بریزید مایه پنکیک نسبتا غلیظ باشد.
داخل ماهیتابه داغ (که خیلی کم چرب شده) یک قاشق از مایه پنکیک بریزید و برای اینکه رنگ سبز پنکیک حفظ شود با حرارت کم یک طرف پنکیک را بپزید. وسط پنکیک خامه صبحانه و یا خامه قنادی بگذارید و با توت فرنگی تزیین کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جوطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید