طرز تهیه کلوچه رولتی
طرز تهیه کلوچه رولتی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
کلوچه رولتی عصرانه ای بسیار خوشمزه همراه با چای است که میتوانید درست کنید و در کنار خانواده میل کنید .آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۱۵ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه کلوچه رولتی برای ۸ نفر :
آرد
۳ پیمانه
خمیر مایه
۱ قاشق غذا خوری
شکر
۲ قاشق غذا خوری
شیر خشک
۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
کنجد
۲ قاشق غذا خوری
نمک
به میزان لازم
روغن مایع
۳/۴ پیمانه
تخم مرغ
۱ عدد
آب ولرم
۱/۲ پیمانه
ماست
۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه کلوچه رولتی :این مواد را نیز باهمزن خوب مخلوط کرده و کم کم روی مخلوط آرد بریزید . با دست مخلوط را زیرورو کنید البته نه خیلی زیاد در حدی که مواد با هم مخلوط شود.مواد را پوشانده در جای گرم به مدت یک ساعت قرار دهید.خمیر را با وردنه پهن کرده و خرمای چرخ کرده که با کمی کره ذوب شده و هل پودری مخلوط شده را در یک طرف خمیر باز شده قرار می دهیم روی خرما می توانید گردو یا پسته خرد شده بریزید سپس خمیر را به صورت رولی بپیچید روی رول را تخم مرغ بمالید و کمی کنجد بپاشید.سپس تکه تکه کرده و در سینی فر با فاصله بچینید و با حرارت ۱۶۰به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا آماده خوردن شود.منبع : beryooni.com
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی نوقاطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطرمافین ذرت، شیرینی با طعمی متفاوت شیرینی بژیحلوا شیر خشک