

طرز تهیه کلوچه فندقی
طرز تهیه کلوچه فندقی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم برای ۴۸ عدد :
کره نرم
۲۲۶گرم
شکر
یک و نیم پیمانه
تخم مرغ
یک عدد
وانیل
کمی
آرد
۲پیمانه
جوش شیرین
نصف قاشق چای خوری
نمک
یک چهارم قاشق چای خوری
فندق ریز خرد شده
نصف پیمانه
طرز تهیه :فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه “نان پنجره ای”
خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.ارزش غذایی هر یک عدد :کالری : ۸۰چربی : ۵ گرمکلسترول : ۱۵ میلی گرمسدیم : ۶۰ میلی گرمکربوهیدرات : ۸ گرمپروتئین : یک گرم
منبع : khorasannews.com
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی نوقا شیرینی بژیشکلات گردویی اتریشیطرز تهیه شیرینی نارگیلیطرز تهیه شیرینی نان چایی طرز تهیه شیرینی کاکا