

طرز تهیه کلوچه قیصی
طرز تهیه کلوچه قیصی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کلوچه قیصی کلوچه بهاری
این کلوچه خوشمزه را برای دورهمی های بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای کلوچه قیصی :
کره
۲۰۰ گرم
تخم مرغ
یک عدد
روغن زیتون
یک دوم پیمانه
پودر قند
یک پیمانه
وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری
آرد
حدود ۲ پیمانه
مواد میانی کلوچه قیصی :
قیصی
۱۰ عدد
گردو
یک پیمانه
دارچین
یک قاشق چایخوری
پودر قند
یک دوم پیمانه (برای تزیین)
طرز تهیه کلوچه قیصی :
ابتدا همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه خمیر ابتدا کره نرم شده، روغن زیتون و پودر قند را مخلوط کرده و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.
بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
بعد خمیر را باز کرده و وسطش به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد میانی گذاشته و گرد کنید.
رویش را با پانچ فشار دهید تا شکل دار شود.
سپس در سینی فر چیده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۲۰ دقیقه بپزید.
بعد رویش را بعد از سردشدن کامل با پودر قند تزیین کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیحلوا شیر خشکرشته خوشکار، شیرینی گیلانیشکلات گردویی اتریشیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوا مجلسی