طرز تهیه کوکیز پسته ویژه عید نوروز
طرز تهیه کوکیز پسته ویژه عید نوروز
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کوکیز پسته شیرینی مخصوص عید نوروز
مواد لازم برای کوکیز پسته :
کره نرم
۱۱۵ گرم
شکر قهوه ای
۱۱۵ گرم
تخم مرغ
یک عدد
عسل
۱۰۰ گرم
آرد
۴۰۰ گرم
بکینگ پودر
۲ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل
۲ قاشق چایخوری
خلال پسته
۱۰۰ گرم
مربای زردآلو
۱۰۰ گرم
طرز تهیه کوکیز پسته :
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.
تخم مرغ را داخل مواد بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
۱ قاشق سوپخوری از عسل را کنار بگذارید باقیمانده را داخل مواد کره ای بریزید. آرد، بکینگ پودر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و داخل مواد قبلی بریزید تا مواد خمیر شود.
خمیر آماده را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده، روی خمیر برس بزنید.
کمی شکر اضافه نیز روی خمیر بپاشید و با کاتر مورد نظر برش دهید و داخل سینی بچینید و روی شیرینی ها را خلال پسته بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بپزید.
بعد از پخت از فر خارج کنید روی شیرینی ها از عسل باقی مانده بمالید و به مدت ۳ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
سپس از فر خارج کنید و پس از خنک شدن شیرینی ها را برگردانید، روی آن مربای زردآلو بمالید و دوتا دوتا به هم بچسبانید و داخل ظرف بچینید.
شیرینی آماده را داخل ظرف بچینید و روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
منبع : bartarinha.ir -ماهنامه کیک و شیرینی
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید شیرینی میکادو مخصوص عیدرشته خوشکار، شیرینی گیلانیشکلات گردویی اتریشیشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراق