طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر
طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر
مواد لازم برای کیبه سیب زمینی در فر :
کره آبکرده
۴ قاشق سوپخوری
خرده نان
۴ قاشق سوپخوری
سیب زمینی
یک و نیم کیلو گرم (۶ عدد متوسط)
نمک
یک و یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه
یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ
۱ عدد
روغن مایع
۲ قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده
۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده
۵۰۰ گرم
قرص عصاره مرغ (پودر کرده)
۲ عدد
خلال بادام
۲ قاشق سوپخوری
ادویه مخلوط (هفت ادویه)
۱ قاشق چایخوری
جوز هندی
یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر :
قالب کمربندی را به قطر ۲۳ سانتیمتر، با نیمی از کره چرب کنید و نیمی از خرده نان را در قالب بریزید. آنگاه سیبزمینیها را بپزید و سپس پوره کنید. پوره سیبزمینی، نمک، فلفل و تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیاز را بیفزائید و ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را بیفزائید و ۵ دقیقه، تفت دهید. اکنون قرص مرغ، خلال بادام، ادویه و جوز هندی را به گوشت بیفزائید و اندکی تفت دهید. حال یکسوم از پوره سیبزمینی را در قالب بریزید و صاف کنید.
سپس نیمی از مخلوط گوشت را رویش بریزید و با نیمی از باقیمانده پوره سیبزمینی، روی گوشت را بپوشانید. اینک باقیمانده گوشت را روی پوره سیبزمینی بریزید و با باقیمانده پوره سیبزمینی روی گوشت را بپوشانید و باقیمانده خرده نان را روی پوره بپاشید.
آنگاه باقیمانده کره را روی کیبه بریزید و آن را به مدت تقریبی ۳۰-۳۵ دقیقه، در فر گرم کرده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا تا زمانی که طلائی رنگ شود، بپزید. همین که کیبه قدری خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سالاد کلم، هویج و گوجه فرنگی میل کنید.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
۴s3.ir