طرز تهیه کیک آلو سیاه
طرز تهیه کیک آلو سیاه
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک آلو سیاه بسیار خوشمزه
مدت زمان آماده سازی و پخت : ۸۰ دقیقهمواد لازم جهت تهیه کیک آلو سیاه :
آرد
۳ پیمانه
روغن مایع
۱ پیمانه
تخم مرغ
۴ عدد
آلو سیاه
۴ عدد
ماست
۱ پیمانه
شکر
۱ و ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر
۱ قاشق غذاخوری
نمک
۱/۸ قاشق چایخوری
وانیل
۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک آلو سیاه :فر را روی حرارت ۱۸۰ روشن می کنیم، آلو ها را از وسط نصف کرده هسته آنرا جدا کرده و در مقدار خیلی کم آب و ۳ قاشق غذاخوری شکر قرار داده تا کمی نرم شود چند تا از آلوها را برای روی کیک برداشته کنار می گذاریم و بقیه را خوب می گذاریم بپزد و بعد له می کنیم تا پوره مانند شود.روغن و شکر را خوب مخلوط تا کرم مانند شود بعد تخم مرغها را دونه دونه داخل مواد ریخته خوب هم می زنیم بعد نمک و وانیل را می ریزیم.سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم ریخته و هم می زنیم و در آخر ماست را اضافه می کنیم.قالب کیک را چرب کرده نصف مواد کیک را ریخته و مواد پوره شده آلو را که با مقداری بادام یا گردو مخلوط کرده ایم می ریزیم و بعد باقی مواد کیک و سپس آلو ها را که نصف کرده و کنار گذاشتیم روی کیک می چینیم و در فر به مدت ۴۵_۵۰ دقیقه می پزیم .
در مرحله آخر پخت کیک آلو سیاه روی آن آلو های نصفه ای و یا تکه های ریزتر مانند تصویر می چینیم
منبع : bamacook.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی