طرز تهیه کیک اسفناج
طرز تهیه کیک اسفناج
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
روش پخت کیک اسفناج
مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج :
تخم مرغ
۳ عدد
آرد
دو لیوان
شکر
یک لیوان
روغن
نصف لیوان
پوره اسفناج
یک لیوان
بکینگ پودر
دو قاشق مرباخوری
هل
یک قاشق مرباخوری
گلاب
کمی
طرز تهیه کیک اسفناج :
امروز با همان روش کیک اسفنجی درست کردم زرده و سفیده را جدا کردم سفیده را آنقدر زدم که جای پره های همزن بماند بعد از آن با شکر زدم مثل کرم شد زرده ها را با هل و روغن حسابی زدم و بعد کم کم به سفیده ها اضافه کردم بعد یک لیوان پوره اسفناج اضافه کردم و در آخر دو تا لیوان آرد دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر الک کردم دورانی با لیسک هم زدم سپس داخل قالب چرب شده و در فر دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم.
نکته برای پخت کیک اسفناج :
اسفناج را با کمی آب به مدت ده دقیقه روی حرارت گذاشتم تا پخت و بعد از سرد شدن داخل مخلوط کن ریختم و پوره کردم و به مواد کیک اضافه کردم.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوا مجلسیطرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عیدطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی