طرز تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا
طرز تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
امشب ، یعنی شب یلدا بلندترین شب سال فرا خواهد رسید اگر میخواهید در این شب یک آشپزی متفاوت ارائه دهید حتماً این دستور را به دقت بخوانید.مواد لازم برای کیک اسفنجی:
تخم مرغ
۶ عدد
آرد
۱۵۰ گرم
شکر
۱۵۰ گرم
وانیل
نصف ق چ
بکینگ پودر
یک ق چ
مواد لازم برای خامه فرم گرفته :
خامه شانتی
یک لیوان
اسانس توت فرنگی
چند قطره
رنگ صورتی ژله ای
دو قطره
مواد لازم برای شهد :
شکر
یک پیمانه
آب
نصف پیمانه
پوست پرتقال
دو تکه
برای تزیین :یک عدد مربای پرتقال درستهبرگ نعنا یا پرتقالمنجوق خوراکیانار دانه کرده سرخطرز تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا :ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا میزنیم تا پف کند . سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده میپاشیم و همزن هم کار میکند تا فرم بگیرد . زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم میزنیم تا مخلوط شوند .اکنون همزن را خاموش کرده و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا مخلوط و الک کرده ایم در ۲ نوبت روی مواد میریزیم . حالا با لیسک مواد را زیر و رو میکنیم . کف قالب ۳۰ سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه را داخل آن ریخته و در فر از پیش داغ شده میگذاریم تا مدت حدود ۶۰ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه می پزیم .
یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را میجوشانیم تا غلیظ و معطر شود . میتوایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید . کیک که خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد میریزیم و با برس میمالیم .
خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم . پف که کرد کنار میگذاریم .
سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم .
تکه های برش بالایی کیک را سه گوش برش میزنیم و بعد یک تکه را برمیداریم و کنار میگذاریم . به تکه آخر آن نیازی نیست زیرا باید انار ها و خامه دیده شود . بعد به صورت اریب روی کیک به شکلی که مشاهده میکنید قرار میدهیم . با مربای پرتقال و برگ سبز و منجوق های خوراکی تزیین میکنیم .
منبع : sofrehkhune.ir
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطرشیرینی زنجبیلی بدون فر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی مخصوص عید فطر در عراق