طرز تهیه کیک دولایه
طرز تهیه کیک دولایه
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک دولایه
می توانید این کیک خوشمزه را برای تولدها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم خمیر:
کره
۲۰۰ گرم
شکر
۲۰۰ گرم
تخم مرغ
۴ عدد
پودر کاکائو
۸۵ گرم
آرد
۱۴۰ گرم
بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری
شیر
۳ قاشق سوپخوری
مواد لازم کرم:
شکر
۱۶۰ گرم
شیر
۳ پیمانه
آرد
۳ قاشق سوپخوری
کره
یک قاشق سوپخوری
مواد لازم رویه:
میوه های دلخواه
به مقدار لازم
شکر
۲ قاشق سوپخوری
آب
۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه کیک دولایه :
ابتدا برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
پودر کاکائو، آرد و بکینگ پودر را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.
در آخر شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک قاشقی بدون فر
سپس کیک را از فر درآورید و اجازه دهید خنک شود.
برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید.
هنگامی که مواد غلظت یافت، کره را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.
کیک را به طور افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و کرم را روی یک لایه کیک پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.
برای تهیه رویه آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد غلظت یابد.
میوه دلخواه خود را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود.
سپس روی کیک را با آن تزیین کنید.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیشکلات گردویی اتریشیشیرینی بیسکوییتی مخصوص کریسمسشیرینی لقمه ای مخصوص کریسمسطرز تهیه شیرینی نارگیلیطرز تهیه شیرینی نوقا