

طرز تهیه کیک سه دقیقه ای
طرز تهیه کیک سه دقیقه ای
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک سه دقیقه ای در ساندویچ ساز
طرز تهیه کیک سه دقیقه ای :
ابتدا یک عدد تخم مرغ را با ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل و ۳ قاشق غذاخوری شکر بزنید تا کرم رنگ شود ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید ۶ قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان پنجره ای
در آخر ۶ قاشق غذاخوری آرد را با ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر الک کرده به مواد اضافه کنید اگر بخواهید کاکائویی باشد یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو بریزید دستگاه ساندویج ساز را روشن کنید تا داغ شود آنرا چرب کرده و از مواد به اندازه یک قاشق داخل آن بریزید در آنرا ببندید بعد از ۳_۵ دقیقه کیک حاضر است می توانید با شکلات و پودر نارگیل و پسته آن را تزیین کنید. به همین راحتی و به همین خوشمزگی.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی میکادو مخصوص عیدحلوا شیر خشکشکلات گردویی اتریشیشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید