طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات
طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات
طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات کیکی نرم و خیس عالی است.
مواد لازم برای کیک شکلاتی :
آرد
۱و۳/۴ پیمانه یا ۲۲۰ گرم
شکر
۱و۳/۴ پیمانه یا ۳۵۰ گرم می شود کمتر زد
پودر کاکائو
۳/۴ پیمانه یا ۶۵ گرم
بکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین
۲ قاشق چایخوری
نمک
۱ قاشق چایخوری
باترمیلک (دستور در پایین)
۱ پیمانه یا ۲۴۰ میلی لیتر
روغن مایع
۱/۲ پیمانه یا ۱۲۰ میلی لیتر
تخم مرغ بزرگ
۲ عدد یا ۳ عدد کوچک
عصاره خالص وانیل
۱ قاشق چایخوری
نسکافه گرم که شکر ندارد(با آب گرم یا چای گرم)
۱ پیمانه یا ۲۴۰ میلی لیتر
نکته: تخم مرغ ها حتما به دمای محیط رسیده باشند.
مواد لازم برای باتر کریم شکلات :
کره نرم (در دمای اتاق)
۲۹۰ گرم
پودر قند
۳-۴ پیمانه یا ۳۶۰-۴۸۰ گرم
پودر کاکائو
۳/۴ پیمانه یا ۶۵ گرم
خامه صبحانه تا غلظت دلخواه برسد
۳-۵ قاشق غذاخوری
عصاره خالص وانیل
۱ قاشق چایخوری
نمک (اختیاری)
۱/۲ الی ۳/۴ قاشق چاخوری
نکته: می توانید از مخلوط خامه فرم گرفته و پودر کاکائو یا شکلات آب شده به جای آن استفاده کنید.
طرز تهیه کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات:
فر را در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید، دو قالب ۲۳ سانتیمتری را چرب کنید و آرد بپاشید، آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید. باترمیلک، روغن، تخم مرغ ها و وانیل را با سرعت بالای همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند، به آرامی مواد خشک را اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنید تا فقط مخلوط شوند، زیاد نه، بعد نسکافه را اضافه کنید و مخلوط کنید. مایع خیلی شل خواهد بود، داخل قالب ها بریزید و ۲۳-۲۷ دقیقیه بپزید تا تستر از وسط کیک ها تمیز در بیاید.
طرز تهیه باتر کریم شکلاتی :
با سر پدالی همزن، و با سرعت بالا، کره را حدود ۲ دقیقه بزنید تا خامه ای بعد سرعت همزن را روی کم بگذارید و کم کم حدود ۳ و نیم پیمانه از پودر قند و همچنین پودر کاکائو را اضافه کنید و بزنید. نمک هم خواستید بزنید.
برشی از کیک شکلاتی با باتر کریم شکلات
نکته:
این کیک در دمای اتاق و کاملا بسته، تا ۴ روز می ماند، در یخچال هم تا ۷ روز می ماند و تا ۳ ماه در فریزر می شود گذاشت.
برای باتر میلک، داخل ۱ پیمانه، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید بریزید و روی آن شیر بریزید تا پیمانه پر شود، مخلوط کنید و ۵ دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی