طرز تهیه کیک موزی
طرز تهیه کیک موزی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
با نحوه پخت کیک موزی آشنا شوید
مواد لازم برای کیک موزی :
آرد
۲ پیمانه
جوش شیرین
۱ قاشق چایخوری
نمک
۱٫۴ قاشق چایخوری
کره
۱٫۲ پیمانه
شکر قهوهای
۳٫۴ پیمانه
تخممرغ بزرگ
۲ عدد، زدهشده
موز رسیدهی له شده
۲ و ۱٫۳ پیمانه
روش تهیه کیک موزی:فر را تا دمای ۱۷۷ درجهی سانتیگراد گرم کنید. کف یک ماهیتابه با ابعاد حدود ۲۳ در ۱۲ سانتیمتر را چرب کنید.در یک کاسهی بزرگ آرد، جوششیرین و نمک را مخلوط کنید. در کاسهی دیگری شکر قهوهای و کره را ریخته و هم بزنید.تخممرغ و موزهای لهشده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. ترکیب موز را درون ترکیب آرد بریزید. آنها را هم بزنید تا ترکیب کمی مرطوب شود.خمیر را در ماهیتابهای که آماده کردهاید بریزید.آن را در فر که گرم کرده بودید به مدت ۶۰ تا ۶۵ دقیقه بپزید. زمانی که یک خلالدندان در مرکز کیک فرو کردید و تمیز بیرون آمد یعنی کیک شما آماده است.اجازه دهید برای ده دقیقه کیک در ماهیتابه بماند تا خنک شود. سپس آن را روی یک قفسهی سیمی فر برگردانید.
منبع : wiki.5040.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی