طرز تهیه کیک نارنگی
طرز تهیه کیک نارنگی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک نارنگی
مواد لازم برای کیک نارنگی :
آرد
۲ لیوان
تخم مرغ
۲ عدد
پکینگ پودر
۱ قاشق غذاخوری
وانیل
نصف قاشق چایخوری
شکر
۱ لیوان
شیر
نصف لیوان
روغن مایع
نصف لیوان
آب نارنگی
آب یک عدد نارنگی
طرز تهیه کیک نارنگی:
ابتدا شکر و تخم مرغ را هم زده تا کشدار و کرم رنگ شود بعد شیر، روغن مایع، آب نارنگی رو اضافه می کنیم هم می زنیم.
حالا همزن را کنار گزاشته و با لیسک آرد را با پکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کردیم آرام آرام اضافه می کنیم و به شکل دورانی هم می زنیم.
قالب را چرب کرده و مایع کیک را داخل قالب ریخته و داخل فری که از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ روشن کردیم به مدت ۳۵ دقیقه قرار می دهیم بعد با سس و یا پودر شکر تزیین کرده سرو می کنیم.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیرشته خوشکار، شیرینی گیلانی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوا مجلسیطرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید