طرز تهیه کیک پسته ای
طرز تهیه کیک پسته ای
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک پسته ای با بیسکوئیت
مواد لازم برای کیک پسته ای :
هل نرم شده
۳/۴ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر
۲ قاشق غذاخوری
روغن
۱/۴ لیوان
شکر نرم شده
برای تزئین
بیسکوئیت ساده گندم نرم شده
۱ لیوان
پسته نرم شده
۲ لیوان
تخم مرغ
۵ عدد
شکر
۱ لیوان
طرز تهیه کیک پسته ای :
تخم مرغ را با شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی خوب بزنید. سپس بیسکوئیت و یک لیوان پسته نرم شده را کم کم به مواد اضافه کرده هم بزنید. بکینگ پودر، هل و روغن را به مواد اضافه کرده و مواد را مخلوط نمایید.
مواد کیک را در ظرفی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی رنگ شود. کیک را پس از خنک شدن از فر خارج کرده روی آن را با پودر پسته و پودر شکر تزئین کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی