طرز تهیه کیک پودینگ موکا
طرز تهیه کیک پودینگ موکا
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
آرد
یک پیمانه
پودر کاکائو
یک پیمانه
بکینگ پودر
۲ قاشق مرباخوری
شکر سفید
سه چهارم پیمانه
شیر پرچرب
یک پیمانه
شکر قهوه ای
سه چهارم پیمانه
کره بدون نمک آب شده و خنک شده
۱۱۵ گرم
نمک
یک چهارم قاشق مرباخوری
تخم مرغ بزرگ
یک عدد
وانیل
کمی
قهوه دم کرده
سه چهارم پیمانه
طرز تهیه :_ فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.*یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید._ آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود._ در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید._ مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود._ مایه را در قالب بریزید و صاف کنید._ بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید._ قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد._ آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود.منبع : khorasannews.com
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی رولت گل سرخ