طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای
طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای
مواد لازم برای کیک کوکواستار ترکیه ای :
تخم مرغ
۲ عدد
شیر
۱ استکان
شکر
۱ استکان
روغن زیتون یا روغن مایع
نصف استکان
آرد
۱ لیوان
کاکائو
۲ قاشق غذاخوری
وانیل شکری
۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر
نصف پاکت
مواد لازم برای لایه میانی کیک کوکواستار :
کرم شانتی با طعم سرشیر(پودر خامه)
۱ پاکت
پودر نارگیل
۲ لیوان
شیر
۲ لیوان
مواد لازم برای گاناژ :
خامه صبحانه صورتی
۱ بسته (۲۰۰ میلی لیتر)
شکلات شیری
۲ پاکت (۱۶۰ گرم)
طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای:
تخم مرغ ها و شکر را پنج دقیقه با سرعت تند همزن هم بزنید تا کشدار و کرمی رنگ شود، سپس بقیه مواد را مثل کیک ساده افزوده و مایه کیک را در قالب با قطر سی سانتی متری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و پخت آن را با خلال دندان تست کنید وقتی تمیز بیرون آمد فر را خاموش کنید.
لایه میانی را با همزدن شیر و کرم شانتی و پودر نارگیل تهیه کنید تا شکل خامه فرم گرفته را به خودش بگیرد و سپس آن را در یخچال قرار بدهید.
گاناژ را با گرم کردن خامه به صورتی که به دمای جوش برسد ولی نجوشد، سپس شکلات ها را داخل آن خرد کنید و خوب هم بزنید و صبر کنید تا خنک شود.
کیک خنک شده را با نصف لیوان شیر مرطوب کرده و ابتدا لایه میانی را روی آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و سپس گاناژ خنک شده را روی لایه سفید بریزید و حتما حداقل ۲-۳ ساعت در یخچال قرار بدهید و سپس سرو کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی