طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز
طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مناسب برای : جشن تولدآماده سازی : ۴۵ دقیقهپخت : ۳۰ دقیقهمواد لازم برای ۵ نفر :
تخم مرغ
۴ عدد
وانیل
۱/۲ قاشق چای خوری
اسانس موز
۱ قاشق غذا خوری
شکر
۱/۲ پیمانه
شیر
۱ پیمانه
گردو خرد شده
۱ پیمانه
کره یا روغن مایع
۳/۴ پیمانه
آرد الک شده
۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر
۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید سپس وانیل و اسانس موز را بزنید بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.
تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید می توانید ۳/۴ گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید . فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم به مدت ۲۵ دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم تا روی کیک بماند ۵ دقیقه دیگر بماند کافی است .
منبع : beryooni.com
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی نوقا شیرینی بژیطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطرحلوا شیر خشکشکلات گردویی اتریشی