طرز تهیه یک دسر خانگی با خرما
طرز تهیه یک دسر خانگی با خرما
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
بسکوئیت نرم شده
۲ و ۳/ ۱ لیوان
شیر عسل
۴/ ۳ لیوان
خرما بدون هسته
۱ و ۲/ ۱ لیوان
مغز گردو نرم شده
۲/ ۱ لیوان
کره
۲۰۰ گرم
شکلات مایع
مقداری برای تزئین
طرز تهیه :۱ – خرما + شیرعسل + کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.۲ – مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.
۳ – مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.۴ – بسکوئیت نرم شده + مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.
۵ – مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.۶ – ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.
۷ – روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.۸ – ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.منبع : sara.jamejamonline.ir
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی مخصوص عید فطر در عراق