طرز تهیه ی تارتلت گردو
طرز تهیه ی تارتلت گردو
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد اولیه :
آرد
یک و نیم پیمانه
پودر شکر
نصف پیمانه
کره
۱۲۰ گرم
تخم مرغ
یک عدد
نمک
نصف قاشق چایخوری
وانیل
یک قاشق چایخوری
مواد لازم میانی:
پودر گردو
۲۰۰ گرم
پودر فندق
۷۰ گرم
خامه
دو قاشق غذاخوری
تخممرغ
یک عدد
وانیل
یک قاشق چایخوری
عسل
پنج قاشق غذاخوری
پودر شکر
۱۰۰ گرم
طرز تهیه خمیر: کره سرد را با آرد در غذا ساز ریخته و مخلوط میکنیم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد میدهیم) سپس پودر شکر، تخم مرغ، وانیل و نمک را اضافه میکنیم تا خمیر یکدست شود. در آخر روی خمیر را پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم.طرز تهیه مواد میانی:تخممرغ، خامه، وانیل و پودر شکر را میزنیم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه میکنیم.خمیر را با وردنه باز کرده و درون قالبهای تارتلت قرار میدهیم، روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم با کاغذ روغنی خمیر را پوشانده و چند عدد حبوبات یا سنگ بر روی آن قرار میدهیم تا خمیر درون فر پف نکند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم سپس آن را خارج کرده و کاغذ و حبوبات را برمیداریم و مواد میانی را درون آن میریزیم و دوباره در فر به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال میکنیم.
منبع : sooran.com
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فر شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی نخودچی – شیرینی عید