

طرز تهیه ی کیک گردویی با ارده و شیره انگور
طرز تهیه ی کیک گردویی با ارده و شیره انگور
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد اولیه :
تخم مرغ
سه عدد
کره
دو قاشق سوپخوری
روغن و ارده
از هر کدام نصف پیمانه
بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری
شیره انگور و گردو خرد شده
از هر کدام یک پیمانه
وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری
آرد
دو پیمانه
طرز تهیه: اصولا کیک گردویی از آن دست شیرینیهای مقوی میباشد که وقتی میل کنید، انرژیتان چند برابر میشود و ممکن است زورتان آنقدر زیاد شود که با مشت به دیوار بکوبید، حالا حساب کنید که کیک گردویی را با ارده و شیره انگور میل کنید. انرژیتان میشود صد برابر، دیگر کسی جلودارتان نیست، بگذریم.ابتدا تخممرغها را خوب هم میزنیم تا حجیم شوند. سپس روغن و کره نرمشده در محیط را به آن اضافه کرده و هم میزنیم. بعد شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه میدهیم. نیمی از گردو و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگپودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط میکنیم و در قالب چربشده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را میریزیم و در فر از قبل گرمشده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
منبع : sooran.com
پخت انواع کیک و شیرینیطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطرشیرینی زنجبیلی بدون فر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی مخصوص عید فطر در عراق